Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Zap Espinoza:s gravelhoj

För alla och envar som växte upp med ett mountainbike:ifierat intresse i slutet av 80-talet, så var tidningen MountainBikeAction BIBELN. Och GrandDuke in the church of rad bikerdudes on mountainbikes? Zapata Espinoza. PB träffade honom på en lansering för några år sedan och det var en utomordentligt trevlig pratstund om då och nu. Bland annat sa han att det mest blir gravel-grusa istället för radifierat kaliforniskt MTB-hoja numera. Se nedan:

View this post on Instagram

There's worse places to be lost.

A post shared by Zapata Espinoza (@zapata.espinoza.3) on

Vilken sällsynt färgfull Turner Cyclosys! 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.