Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Okategoriserade

Zipp 303 S – brett, slanglöst och nästan billigt…

Bredare, mer slanglösare, mer genomgående axlar men mindre prislapp. Och mindre flashig grafik. PB vet ännu inte om det är bra eller mindre bra. Hjulen heter 303 S och ser ut såhär:

Zipp 303 S på Cervelo Aspero

Den där klassiska Zipp-logotypen med serifer är lika mycket Zipp som deras inverterings-knottriga kolfiberfälgar… Men 23 millimeters intern bredd är bra. Om så att hjulen enbart är ämnade för TL-däck och för alla och envar med skivbromssystem på sina 700c-hojar. För det är den enda storleken som Zipp 303 S kommer levereras i. Men, det tisslas om att amerikanerna i Indianapolis har flera knippen med hjul som kommer lanseras framöver… Måhända också 650B?

Läs mer på Zipps hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.