Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Bikepacking-väskor från OvejaNegra

Cykel är i sanning tidens trend. Firmor ploppar upp ur marken i en hiskelig takt och en av dem OvejaNegra med säte i Leadville, Colorado. ON har opererat sedan 2012 med ett singulärt hårt fokus på mjukvaror tillverkade med kvalité i första rummet. Ett urval av produkterna:

bikepackingrigsmall_2048x2048

1/2 Pack – en rymlig ramväska som är tänkt att monteras hängande under toppröret. Nedan i en färgsättning kallad Wack Pack Limited Colour:

halfpack-WACK1_1024x1024

Vad namnet Oveja Negra betyder? Det svarta fåret.

Läs mer om ON här

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar