Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Prylbloggen

Bruce Gordon lägger av

Bruce Gordon är en av de riktigt gamla i gemet. Sedan 1976 har han tillverkat ramar, gafflar och sedermera däck med egen design – som är en av hans riktiga storsäljare. Hans 700×43-däck var en tidig 29:a/gravel/grus-multisurface-gummiring innan de här orden var uppfunna. Själv kallar han det bara för ett fetare landsvägsdäck. Som det faktiskt är. Med egna ord säger han att han föredrar att sälja dussintals med Rock n´Road-däck än att försöka kränga en av sina ramar. Han har också inspirerat mängder med rambyggare – däribland Paul Sadoff på Rocklobster – att plocka upp svetsen och sätta låga mot flux.logoSMALLOch nu ska mannen som ligger bakom SOPWAMTOS (kolla upp det…) lägga av. Hos cykelmediadisruptorn BR, ligger nu en ordentligt köttig och rå intervju med Mr. Gordon. Klicka er över på egen risk…

Skärmavbild 2017-11-06 kl. 11.06.38

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.