Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Chris King tillverkar kullager

En trevlig film från fabriken där Chris King – mest känt för sina robusta, tidlösa och färgfulla styrlager – tillverkar grunden för varje cykel – kullagret. Numera har CK, förutom styrlager, både vevlager, nav, verktyg och hjul på programmet.

[vimeo 174581008 w=640 h=360]
<p><a href=”https://vimeo.com/174581008″>Making of a Core Technology – The Bearing</a> from <a href=”https://vimeo.com/chriskingbuzz”>Chris King</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>

Chris Kings hemsida ger mer information. Företaget gick dessutom tidigt i bräschen för ett miljötänk i branschen. Väl värt ett klick för att läsa på om det och de fina Cielo-ramarna som de tyvärr upphört med att producera tidigare i år.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar