Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

CoXa – ny svensk ryggsäck

CoXa Carry är företaget bakom en ny svensk ryggsäck konstruerad med ett intressant bärsystem. Tanken bakom remsystemet är att avlasta axlarna och fördela ryggsäckens vikt på bärarens höftkammar istället. CoXa uppger att bärarens armar är betydligt mer rörliga än om denne hade burit på en ryggsäck med ett traditionellt bärsystem. Grundaren Claes Bergkvist:

– Vår CoXa carry ryggsäck är ett resultat av kunskap inom ergonomi och innovativa lösningar av funktion och design. Vi har idag tre patent på vårt unika bärsystem och planerar att finnas i Europa i steg ett, med lanseringar i andra världsdelar i steg två. Responsen har varit mycket god under de få månader vi har varit runt på sport- och friluftsevent då alla som provar produkten hittar egna användningsområden.

Skärmavbild 2016-09-13 kl. 13.24.32
        CoXa Carry:s unika bärremmar och låssystem.

Ryggsäcken har initialt tillverkats i ett utförande om 10 liter, men man har en större säck på mellan 15-18 liter på ritbordet.  SCP kommer att få in ett testexemplar av CoXa Carry om någon vecka…

Läs mer på CoXa:s hemsida!

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar