Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Innegra i kolfiberramar?

Allied är en custombyggare – en rätt stor custombyggare faktiskt – som startade upp sin verksamhet för något år sedan. Allied är en mash-up kan man säga av folk och know-how från många olika företag: Guru som låg i Kanada kan sägas vara Allied i sin tidigare skrud. Kolla upp det.

Allied är också rätt aktiva med videokameran. Och i denna treminuter korta snutt berättar de varför de implementerar materialet Innegra i sina ramar. Innegra är trade-namnet på en fiber som tillhör familjen HMPP: High Molecular Weight Polypropylene. Läs mer på Innegratech:s hemsida. 

Några av dess positiva egenskaper i rambyggarsammanhang är dess stöttålighet, uthållighet och goda vibrationsdämpning. Enligt Allied i alla fall. Låt gå att man kanske måste prova ett par exakt likadana ramar utrustade med samma komponenter och byggda med samma vinklar, för att avgöra vilken hoj som äter oscillationer mest och bäst, men ändå. En video från Allied är en video från Allied och vi gillar alltid att få en gratis kik på företagets innandöme och verktygen de bakar kolfiberramar med.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FZId8gRhUJQ&w=560&h=315]

Läs mer – särskilt om Prylbloggens favorit-Allied, Alfa Allroad – på deras hemsida

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar