Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Jeff Jones drar sin historia

Jeff Jones är en av de mer kända rambyggarna där ute. Sedan han slog in på sin egen väg – efter att ha ha drivit egna cykelaffärer och en sväng på världskända tillverkaren GT – har hans ramar och cyklar blivit synonyma med kurviga ramrör, titan och ergonomiskt korrekta styren. Ögnar man igenom folks kommentarer kring JJ:s “galgar” som ramarna lite spetsigt kallas för, så delar de opinionen. Antingen förstår man vad han försöker uppnå med sina helstela och svängda kreationer, eller så anser man att ett rakt ramrör är den bästa lösningen. För alla syften.

Jeff själv är pragmatiker: A bicycle is a tool. Och ringar enkelt in sin filosofi kring cykeln som objekt och cyklisten som motor. Den här korta videosnutten är både intressant och lärorik. Se själva

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ytCndGtdZpg&w=640&h=360]

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.