Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Prylbloggen

Konstnärlig Giro Synthe

Giro:s aeromodell Synthe har funnits på marknaden i några år nu. För de av oss som vill vara snabba och hastiga i vår framfart, men inte se så fasligt pro ut, så har alltid Synthe slagit an rätt duktigt på Prylbloggens strängar. Det är någonting med det där svepande utseendet, estetiken med svarta, perforerade grillar och avsaknaden av 300 ventilationshål som gör Synthe så behaglig för ögat. En elegant störtkruka helt enkelt.

Och nu har Giro släppt en modell med grafik utförd av designhuset Arte Sempre.

Rätt intressant om man gillar sådant hära. Lite Squid Bikes-graffiti över det hela.

Om det går att köpa Giro Synthe Arte Sempre i Sverige? Ingen aning.

Läs mer på Giro:s hemsida för att ta reda på det. 

Köp Arte Sempre-kepsen också:

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.