Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Prylbloggen

Lejonkungens Cannondale

Eller? Ja, det är i alla fall vad den här säljaren på eBay gissar på. Mario Cipollini var en riktig hingst på hojen. Vann det mesta och mot de flesta. Knep ett gäng gröna poängtröjor på Touren. Också känd för att i en intervju ha sagt att hans yrkesval stod mellan att bli professionell cyklist, eller vad fransmännen kallar hardeur: porrstjärna. Ja faktiskt.

Och nu kan Mannens tempocykel – som han enligt texten på eBay ska ha använt in anger i det individuella tempoloppet under 1999 års Tour de France – bli din. En unik cykel? Ja. Ett unikt investeringstillfälle? Nja. Vill du ändå kasta tärningen så är det begärda priset runda 20.000 australiensiska dollar. Eller drygt 130.000 svenska kronor. Läs mer här. 

s-l1600-1 s-l1600-2 s-l1600-3 s-l1600-4 s-l1600

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.