Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Ny jacka från Mavic

Franska Mavic har lanserat en intressant höst- och vinterjacka med en finess vi inte sett tidigare. Förutom ett batteri med reflexer, stadig vattenpelare och resistans mot elementen, har Cosmic Pro Vision H2O Jacket en genomskinlig ficka placerad vid ländryggen. I den förvarar man sin smartphone med skärmen riktad utåt och med en speciell app som Mavic tagit fram. Syftet är att köra appen samtidigt som man cyklar för att förbättra sin synlighet vid mörk väderlek. Konceptet är intressant. De allra flesta har sin telefon med sig när man cyklar – Strava någon? – så att använda den som ett redskap och verktyg för att bättra på sina odds i trafiken är en progressiv idé. Hur väl den fungerar i verkligheten och vad det innebär för telefonens batteri ser vi framemot att undersöka.

Mavic Cosmic Pro H2O Vision
Mavic Cosmic Pro H2O Vision

Skärmavbild 2017-11-29 kl. 11.21.12

Skärmavbild 2017-11-29 kl. 11.31.40

Läs mer på Mavic:s hemsida.

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar