Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Rotwild + Mercedes = sant

Mercedes AMG GT-R är en synnerligen elak sportvagn. Vässad, trimmad och försedd med en stadig vinge är GT-R som gjord för att tas genom Nordslingans bortåt 100 kurvor

C190-R-ext-376-2016_AMG_PICTURES00303-sd

Och nu har Mercedes-AMG gjort gemensam sak med den tyska cykeltillverkaren Rotwild. Resultatet är en grodgrön-skivbromsad landsvägscykel baserad på Rotwild:s R.S2. Cykeln som är limiterad kallas Beast Of The Green Hell. Naturligtvis en blinkning med den legendariska Nordslingan och vars smeknamn den trefaldige F1-världsmästaren Jackie Stewart gav den, efter en hårig tävling runt den mer än två mil långa banan i Eifelbergen.

000000000000000_a Rotwild-x-Mercedes-AMG-R-S2_Beast-of-the-Green-Hell-limited-edition_lightweight-carbon-disc-brake-road-bike_15mm-thru-axle-Crankbrothers-front-wheel Rotwild-x-Mercedes-AMG-R-S2_Beast-of-the-Green-Hell-limited-edition_lightweight-carbon-disc-brake-road-bike_chainstay Rotwild-x-Mercedes-AMG-R-S2_Beast-of-the-Green-Hell-limited-edition_lightweight-carbon-disc-brake-road-bike_cockpit-details Rotwild-x-Mercedes-AMG-R-S2_Beast-of-the-Green-Hell-limited-edition_lightweight-carbon-disc-brake-road-bike_complete-bike Rotwild-x-Mercedes-AMG-R-S2_Beast-of-the-Green-Hell-limited-edition_lightweight-carbon-disc-brake-road-bike_front-end Rotwild-x-Mercedes-AMG-R-S2_Beast-of-the-Green-Hell-limited-edition_lightweight-carbon-disc-brake-road-bike_top

Cykeln som totalt tillverkas i 50 exemplar, säljs för strax över 7100 euro. R.S2 finns i fem olika storlekar.

Läs mer på Rotwild:s hemsida.

Mercedes AMG GT-R

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar