Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Prylbloggen
Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Startlista herrarnas olympiska XC-lopp

Klockan 17.30 i eftermiddag så går startskottet för herrarnas crosscountry-lopp i OS i Rio. Studerar man startlistan över 49 startande så är blott tre deltagare sjuttiotalister. Den äldsta är född 1976. Den yngsta 1997. De första 48 cyklisterna är indelade i sex “startled” á åtta cyklister i varje. Det sjunde och sista “ledet” utgörs av en ensam åkare. Årets världsmästare i linje på landsvägen: slovaken, spexaren och supercyklisten Peter Sagan. Gapet mellan den av UCI första-rankade Julien Absalon och årets vinnare av den gröna poängtröjan Maillot Vert är, eh, stort. Sagan innehar den 900:e platsen. Den närmast i startfältet har plats 542.

Vi kommer sitta bänkade framför tv:en, minst lika mycket för att se om vem som går vinnande ur guldstriden, som för att bli underhållen av den numera skönlockige Sagan…

Må bäste man vinna!

Skärmavbild 2016-08-21 kl. 15.36.01

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.