Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Svenska klädmärket VOID

Detaljer. Det ligger i detaljerna. Jag gillar detaljer. Att veta. Att veta mer. Utrustad – nej, beväpnad – med nyfikenhet så finns det ingen gräns för hur mycket kunskap som väntar på att bli upptäckt där ute i stora vida världen.

Så det gjorde mig lite glad när jag nyligen fick reda på att det svenska klädmärket VOID inte bara plockade ett namn eller bokstäver halvt på måfå, utan att versalerna faktiskt står för något. Jaha, vadå?

Vision Of Infinity Defined.  VOID. Och plötsligt så är ens värld lite lite större än tidigare.

VOID kör en säsongsrea nu på sin hemsida – värt att kolla upp om du behöver komplettera eller uppdatera din cykelgarderob. Själv blev jag förtjust i den här svagt bleka himmelsblåa cykeltröjan – Solid Jersey.

Skärmavbild 2016-09-13 kl. 16.33.07

Hur som. Upplevelsen var nästan i paritet som när jag fick reda på vad KORE stod för. KORE? Ett företag som tillverkar (tillverkade?) cykeldelar. Killer Off-Road Equipment. Vi kan fortsätta. Mavic – det franska företaget som är mest känd för att tillverka fälgar och hjul: Manufacture d´Articlés Vélocipédiques Idoux et Chanel. Yes, det formligen rinner av tungan i ett svep!  Cykelmärkena GT, TBG, DBS tar vi nästa gång…

 

 

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar