Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Veckans gravelhoj – Canyon Grail

Ja, det kunde ju inte vara någon annan cykel som hamnar i fokus denna vecka. Canyon Grail är veckans grushoj. Bara titta på den:

canyon-launch-2018-1-1 canyon-launch-2018-1 canyon-launch-2018-2 canyon-launch-2018-7 canyon-launch-2018-8 canyon-launch-2018-9 canyon-launch-2018-12 canyon-launch-2018-13

Canyon brukar göra sin hemläxa ordentligt, så det ska bli mycket intressant att prova ´HoverBar´på svensk mark…

Läs mer om Canyon Grail på deras svenska hemsida

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar