Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons
Annons
Annons

Vinternattens starkaste

Tyska Lupine tillverkar strålkastare av den allra högsta rang, nivå och kvalitet. Deras Betty har sedan många år legat i det absoluta toppskiktet av cykelbelysning. Årets Betty RX 7/14 pumpar upp lumen-talet till runda 5000 jämnt. Klicka er över till specifikations-sidan för strålkastaren för att se en intressant jämförelse mellan de olika lägena. Från 0.3 watt upp till 45 watt och groteska 380 meters ljuskägla… Pris i Sverige? Runt 9000 kronor.

1850_Betty_Stirnlampe-1 Akkufamilie_11-3

Betty_LED_blau-5

767_Peppi_Bracelet_Blue-2

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på fyra och två hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar